Tango DJ Joost Brunsting
Home Info Contact
Selecteer uw taal/Select your language

Tangomuziek is mijn grote passie. De vele verblijven in Buenos Aires hebben voor nog meer inspiratie gezorgd. Mijn hart ligt bij de Época de Oro; het geeft veel voldoening om de beste tango’s uit deze periode te laten horen. De laatste jaren DJ ik regelmatig in Nederland en Duitsland, o.a. bij marathons, festivals & encuentros, zoals "Ronda del Querer" en "Encuentro La Cadena".

Mijn DJ set bestaat uit een rijk gevarieerde mix van energieke en gevoelige, romantische tandas. Daarbij volg ik de stemming en de smaak van de dansers. Ik houd ervan om de dansers de juiste energie te geven, van de eerste tot de laatste tanda. Gecombineerd met levendige cortina’s is het mijn streven om van elke milonga een ‘fiesta’ te maken.

                                                                                                               Agenda: zie info

"Es war wie eine Symphonie!" (ENCUENTRO KASSEL)

"Er kennt sich bestens mit traditioneller Tangomusik aus. Immer wieder überrascht er sein Publikum auch mit weniger bekannten Stücken. Alles immer hervorragend zum Tanzen geeignet!"

"It was a party!" (ENCUENTRO NIJMEGEN)

"And than there was some music...... great! Especially the mixed tanda with Gobbi, Federico and Salamanca! Mmmh!(ENCUENTRO Ronda Del Querer)

Nederland English